Ontdek het positieve potentieel van je hoogsensitiviteit. Geniet van het leven zonder je overweldigd te voelen. Ontwikkel en vertrouw op je intuïtie.

Dit boek laat zien hoe je hoogsensitiviteit niet langer als last hoeft te ervaren, maar juist als een kwaliteit die een extra dimensie aan je leven kan toevoegen. Als ze samengaat met een goed ontwikkelde weerbaarheid geeft hoogsensitiviteit je toegang tot het inzicht en de beschermende kracht van je intuïtie. Vanuit haar persoonlijke en professionele ervaringen met hoogsensitiviteit reikt Carolina Bont talloze manieren aan om effectiever met je emoties, de signalen van je lichaam en je manier van denken om te gaan. Hoogsensitiviteit als kracht is een werkboek vol vragen, opdrachten en oefeningen waar je direct mee aan de slag kunt.

– Hoogsensitiviteit herkennen
– Omgaan met hoogsensitiviteit
…in privé- en werksituaties
…in liefdesrelaties
…bij kinderen
– Je emotionele intelligentie vergroten
– Naar je lichaam luisteren
– Zelfbescherming door sensitieve weerbaarheid
– Effectief gebruikmaken van je intuïtie

Carolina Bont is een autoriteit op het gebied van praktische intuïtieve ontwikkeling. Zij richtte in 1985 het Centrum voor Effectieve Intuïtie op en heeft zich verder gespecialiseerd in intuïtietrainingen voor bedrijven en het coachen van leidinggevenden. Daarnaast is zij auteur van succesvolle boeken als Een nieuwe werkelijkheid en Versterk je uitstraling.

INFO EN BESTELLEN